Pellets/Nuggets (16mm), engros

Med en diameter på 16 mm – Oftest anvendt i Pharma Industrien til nedkøling af forsendelser som prøver, vacciner med mere.

Bestilling er hurtig og enkel.

Hvad er tøris? Tøris er kuldioxid i fast form. Når der tilføres varme, fordamper tøris direkte fra fast form til gasform. Den springer den flydende tilstand over gennem en proces, der kaldes sublimering, og der efterlades intet vand. Det er denne evne, der har givet frossen kuldioxid tilnavnet tøris. I forhold til sin volumen har tøris 3,3 gange større kølekapacitet end vandis. Dens fordampningstemperatur er -78,5oC(1013 hPa), og fordampningsvarmen er 573 kJ/kg.​

Egnet til fødevarer – Al tøris produceres i Græsted efter HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), hvilket kan oversættes til risikoanalyse og kritiske styringspunkter, samt sporbarhed på alle typer tøris, desuden overholdes tilsætningsstofregulativet for E290, som kontrolleres af fødevarestyrelsen.

Vi kan levere i hele Danmark og Europa – Vi kan levere til dig hver dag, 3 dage om ugen eller 7 dage om ugen – Du bestemmer. Vi tilbyder også specielle leveringsmuligheder som tidlige leveringer, tidsbestemte leverancer, nødleverancer og weekendleverancer. Bare fortæl os, hvad du har brug for, vi hjælper gerne. Vi mener, at alt er muligt, så hvis du har en nødsituation, så lad os det vide, så gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe!

Produceres på bestilling. Ring til os eller send en mail med din forespørgelse.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Pellets (16mm) engros

Alt tøris fremstilles og pakkes efter hvert kundes specifikke krav. Har du egen emballage, kan vi også være behjælpelige med at pakke det i disse.

For at sikre, at produktet leveres til dig efter alle gældende foreskriver, har vi i vores transportbiler et nøje udvalg af godkendte  containertyper. Vores transportbiler har altid en godkendt container monteret, som sikrer at du får nøjagtigt det du har bestilt. Ved hyppige bestillinger, anbefales det at have egen container stående på din matrikel. Du kan købe en eller du kan leje en af os. Ring for spørgsmål og forespørgelser.

 

 

Yderligere information

Mængde

5kg, 20kg, 50kg, 100kg, 1000kg, 5000kg

Titel

Go to Top