Tøris, 18 kg – Frit valg

DKK462,40DKK2.159,20

Tøris pakket i kasser af 18kg.

Alt tøris fremstilles og pakkes samme dag vi fremsender tøris til din adresse. Har du egen emballage, kan vi også være behjælpelige med at pakke det i disse. Alt tøris pakkes i specialdesignede robuste, let transportable termokasser, som følger alle foreskriver ihht. transport af tøris i Danmark.

Oftest anvendt i Pharma Industrien til nedkøling af forsendelser.

Bestilling er hurtig og enkel. Bestil og så gør vi resten. For at garantere levering næste arbejdsdag skal du afgive din ordre inden kl. 10.45.

Vi kan levere med egne transportbiler i hele Danmark og Europa. Vi kan levere til dig hver dag eller 7 dage om ugen. Vi tilbyder også specielle leveringsmuligheder som tidlige leveringer, tidsbestemte leverancer og weekendleverancer. Bare fortæl os, hvad du har brug for, vi hjælper gerne. Vi mener at alt er muligt, så hvis du har en nødsituation og har brug for tøris straks, så lad os det vide det og vi gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe! Vores produktion finder sted på adressen: Naverbuen 1, 3230 Græsted.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Tøris pakket i kasse af 18kg.

Alt tøris fremstilles og pakkes samme dag vi fremsender tøris til din adresse. Har du egen emballage, kan vi også være behjælpelige med at pakke det i disse. Alt tøris pakkes i specialdesignede robuste, let transportable termokasser, som følger alle foreskrifter ihht. transport af tøris i Danmark.

 

Ønskes 3mm cryo pellets – Kontakt os.

 

 

Yderligere information

Vægt 18 kg
Antal

1 stk (18kg), 2 stk (36kg), 3 stk (54kg), 4 stk (72kg), 5 stk (90kg)

Variant

Cryo 16mm, Skiver 500gr, Skiver 1000gr

Titel

Go to Top