Cryo Pellets (3mm) engros

CryoPellets leveres engros, som standard 50 kg pr gang, ved mængder under 50kg, skal du bestille vores 18kg løsning.

Bestilling er hurtig og enkel.

Hvad er tøris? Tøris er kuldioxid i fast form. Når der tilføres varme, fordamper tøris direkte fra fast form til gasform. Den springer den flydende tilstand over gennem en proces, der kaldes sublimering, og der efterlades intet vand. Det er denne evne, der har givet frossen kuldioxid tilnavnet tøris. I forhold til sin volumen har tøris 3,3 gange større kølekapacitet end vandis. Dens fordampningstemperatur er -78,5oC(1013 hPa), og fordampningsvarmen er 573 kJ/kg.​

Egnet til fødevarer – Al tøris produceres i Græsted efter HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), hvilket kan oversættes til risikoanalyse og kritiske styringspunkter, samt sporbarhed på alle typer tøris, desuden overholdes tilsætningsstofregulativet for E290, som kontrolleres af fødevarestyrelsen.

Vi kan levere i hele Danmark og Europa – Vi kan levere til dig hver dag, 3 dage om ugen eller 7 dage om ugen – Du bestemmer. Vi tilbyder også specielle leveringsmuligheder som tidlige leveringer, tidsbestemte leverancer, nødleverancer og weekendleverancer. Bare fortæl os, hvad du har brug for, vi hjælper gerne. Vi mener, at alt er muligt, så hvis du har en nødsituation, så lad os det vide, så gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe!

Produceres på bestilling. Ring til os eller send en mail med din forespørgelse.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Beskrivelse

Med en diameter på 3 mm, vores mindste form for tøris. Oftest anvendt til Dry Ice Blasting. Længden varierer fra 1 cm til ca. 8 cm lang.

Yderligere information

Mængde

5kg, 20kg, 50kg, 100kg, 1000kg, 5000kg

Titel

Go to Top